Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να συμμετέχετε στην προσπάθειά μας!
Επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει...

Αν είστε ερευνητής/τρια ή φοιτητής/τρια στην Ψυχολογία, Ψυχομετρία, Data Science ή σε άλλες κοινωνικές επιστήμες και έχετε επιστημονικά ενδιαφέροντα συναφή του σκοπού της εταιρείας, μπορείτε να γίνετε μέλος της Εταιρείας Ψυχομετρικών Μελετών, να συνεισφέρετε ενεργά στην επίτευξη των σκοπών της και να επωφεληθείτε των ειδικών προνομίων που απολαμβάνουν τα μέλη.

Αν είστε ερευνητής/τρια στην Ψυχολογία, την Ψυχομετρία ή την Εκπαίδευση, αν μοιράζεστε το όραμά μας για εύκολη πρόσβαση σε άρτια ψυχομετρικά εργαλεία για όλους και έχετε αναπτύξει ή/και σταθμίσει κάποιο σχετικό εργαλείο ή σκέφτεστε να το κάνετε, θα χαρούμε να συνεργαστούμε για την έκδοση και τη διάχυσή του.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στη σελίδα ‘Πληροφορίες για ερευνητές‘ και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε για τους στόχους σας και τους πιθανούς τρόπους συνεργασίας για την επίτευξή τους.

Αν εκπροσωπείτε κάποιο σχολείο, νηπιαγωγείο ή βρεφονηπιακό σταθμό, κάποιο ερευνητικό εργαστήριο, ερευνητική ομάδα ή άλλον οργανισμό ή φορέα θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την υλοποίηση κοινών δράσεων (επιμόρφωσης ή εκπαίδευσης, ανιχνευτικού ελέγχου μαθητών, χορήγησης ή στάθμισης ψυχομετρικών εργαλείων, κ.ά). Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε αναλυτικά για τη θέσπιση πιθανών συνεργασιών ή συνεργειών.  

Είτε διαθέτετε γνώσεις ψυχομετρίας, στατιστικής ή ψυχολογίας, είτε δεξιότητες στην έρευνα, τον προγραμματισμό, το μάρκετινγκ, την τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδων, ο χρόνος και η τεχνογνωσία σας είναι πολύτιμες για εμάς! Όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι η εθελοντική σας βοήθεια, θα αποτελέσετε μέρος μιας δυναμικής ομάδας με ξεκάθαρο όραμα και επιδιώξεις, αλλά προπαντώς με μεράκι και όρεξη για προσφορά. Θα έχετε, επίσης, όλα τα προνόμια του έκτακτου μέλους της Εταιρείας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες εθελοντισμού στην Εταιρεία Ψυχομετρικών Μελετών επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν είστε επιχείρηση, οργανισμός, δημόσιος ή ιδιωτικός φορέας, ίδρυμα, ερευνητικό κέντρο ή εργαστήριο, και θέλετε να στηρίξετε το έργο μας προσφέροντας υλικοτεχνική υποστήριξη ή παροχή κάποιας άλλης υπηρεσίας, η συνεισφορά σας θα είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς! Προσφορές που αφορούν στην προώθηση και διάχυση των δράσεων και των ψυχομετρικών μας εργαλείων, τη γραμματειακή, υλικοτεχνική ή άλλη υποστήριξη, θα μειώσουν σημαντικά τα πάγια έξοδα της εταιρείας και θα μας επιτρέψουν να πραγματοποιούμε ολοένα και περισσότερες δράσεις δωρεάν. Αν θέλετε να μας στηρίξετε με κάποια προσφορά σε είδος ή υπηρεσία επικοινωνήστε μαζί μας. 

Οποιοσδήποτε πολίτης, εταιρεία, εκπαιδευτικός ή άλλος οργανισμός, ίδρυμα ή φορέας επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθειά μας, να ενημερώνεται ή/και να συμμετέχει στις δράσεις μας, μπορεί να γίνει χορηγό μέλος της Εταιρείας Ψυχομετρικών Μελετών. Η χορηγία σας, είτε μικρή είτε μεγάλη, θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη όλων όσων οραματιζόμαστε.
Για την πραγματοποίηση χορηγίας/δωρεάς στην εταιρεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο